Mudanya Şükrü Çavuş Mahallesi’nde seferberliğe 12 ay destek

featured
service

Bursa’nın Mudanya ilçesinde yılın 12 ayı ihtiyaç sahiplerinin yanında olan Şükrü Çavuş Mahallesi Muhtarı Şeref Şaş, Ramazan ayı dolayısıyla seferberliği bir kat daha arttırdı.

BURSA (İGFA) – Mudanya’da Şükrü Çavuş Mahallesi Muhtarı Şeref Şaş, “Mahallemiz evimizdir” sloganı ile komşuluk bilincini kuvvetlendirirken, ihtiyaç sahiplerine yönelik yardım seferberliğini de sürdürüyor. Sadece Ramazan ayında değil sene boyunca ihtiyaç sahiplerinin yanında olan Muhtar Şaş, başlattığı iyilik hareketine her geçen gün yeni hayırseverlerin dahil olduğunu söyledi.

Ramazan yardımlarını azası Mustafa Gelgeç ile birlikte ihtiyaç sahiplerine dağıtan Muhtar Şeref Şaş, hayırseverlerin desteklerinin pek çok aile için büyük anlamlar ifade ettiğini vurguladı.

Ramazan ayı dolayısıyla yoğunlaşan yardımlar arasında sadece gıda kolilerinin olmadığını ifade eden Muhtar Şaş, 250 TL’lik çok sayıda alışveriş çeki, şarküteri poşetleri, et almayan vatandaşlara taze et, zeytin-zeytinyağı, kış mevsiminde yakacak gibi pek çok kalem ürünle mahallelinin yanında olduklarını kaydetti. Şaş, yardımlarını ve desteklerini esirgemeyen tüm hayırseverlere teşekkür etti.

Mudanya Şükrü Çavuş Mahallesi'nde seferberliğe 12 ay destek 1

Mudanya Şükrü Çavuş Mahallesi’nde seferberliğe 12 ay destek