Miniklerden Örnek Davranış

featured
service

ODTÜ Geliştirme Vakfı Özel İlkokulu’nun minik öğrencileri, bir dönem boyunca biriktirdikleri pet şişeleri belediye ekiplerine teslim ederek herkese örnek oldular.

Çankaya Belediyesi, ODTÜ Geliştirme Vakfı Özel İlkokulu ile yaptığı işbirliğinin karşılığını aldı. Minik öğrenciler, bir dönem boyunca biriktirdikleri pet şişeleri belediye ekiplerine teslim ederek herkese örnek oldular.

Çevre bilincini artırmak ve daha duyarlı bir nesil yetiştirmek için birçok etkinlik düzenleyen, öğrencilere eğitimler veren ve projeler üreten Çankaya Belediyesinin okullarla işbirliği de sürüyor.

 BİNLERCE PET ŞİŞE BİRİKTİRDİLER

ODTÜ Geliştirme Vakfı İlkokulu öğrencileri örnek bir davranış sergilediler. Ana sınıfı ile birlikte bir dönem boyunca kullandıkları pet şişeleri biriktiren ilkokul öğrencileri, geri dönüşüme büyük katkı sağladılar. Binlerce pet şişeyi kullandıktan sonra atmayan ve bir merkezde biriktiren minikler daha sonra biriken pet şişeleri Çankaya Belediyesi Çevre Müdürlüğü yetkililerine teslim ettiler. Hazırladıkları pankartlarla topluma mesajlar vermeyi de ihmal etmeyen minik öğrenciler, duyarlı davranışlarıyla herkese örnek oldular.

Miniklerden Örnek Davranış