Minik öğrencilerden Taşdelen’e teşekkür

featured
service

Dedeman İlkokulu öğrencileri, Çankaya Belediyesinin okullarına verdiği tadilat ve düzenleme desteğinden dolayı Başkan Taşdelen’e teşekkür çiçeği sundular.

Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen, Dedeman İlkokulu Müdürü Adil Topaloğlu ve minik öğrencileri makamında ağırladı. Taşdelen’e çiçek sunan çocuklar, okula desteklerinden dolayı teşekkür ettiler.

Önceki yıllarda okulun genel boya badana tadilat işlerinin yapıldığını belirten Dedeman İlkokulu Müdürü Adil Topaloğlu bu döneme de bahçe zemini düzenlemesinden oyun alanlarına kadar çok sayıda düzenleme yapıldığını, kolonya, temizlik malzemesi ve maskenin yanı sıra çocuklara kırtasiye desteği yapılmasından da memnuniyet duyduklarını ifade etti.

Çocukların eğitim hayatında sağlıklı ortamların sunulmasının öğrenci ve öğretmenlere sağladığı moral desteğin önemine vurgu yapan Başkan Taşdelen, “Göreve geldiğimiz andan itibaren okulların taleplerini dinledik ve gerekli hazırlıklarımızı yaptık. Üç yıla yaydığımız bir programla Çankaya’da bulunan 218 devlet okulunun boya, badana, çatı tamiri, tuvalet tadilatları, bahçe düzenlemeleri, oyun alanlarında çalışmalar yaptık. Pandeminin başlamasıyla da ilaçlama, hijyen malzemesi ve maske desteği sunduk. Yapmaya da devam ediyoruz. Çocuklarımız ve öğretmenlerimiz bizim geleceğimizin teminatıdır. Eğitim için tüm imkanlarımızı sunmaya devam edeceğiz” diye konuştu.

Minik öğrencilerden Taşdelen’e teşekkür