Milletvekili aday adayı Dolay: Bölgemizden bir veya birkaç milletvekili çıkarabiliriz

featured
service

Akyurt Belediyesi Temizlik İşleri Müdürü olan Eren Dolay görevinden istifa ederek AK Parti’den milletvekili aday adayı oldu. Adaylığı hakkında konuşan Dolay, “Bölgenin ve ve bölge insanının dokusuna, bölgemizin yarınlarına ve insanımızın sosyal taleplerine ve beklentilerine cevap olarak daha güçlü bir ses olmak adına yola çıktık” diye konuştu.

Siyasetin amacının hizmet etmek olduğunu söyleyen AK Parti Ankara 2. Bölge Milletvekili Aday Adayı Eren Dolay, bu doğrultuda Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde bulunmanın önemine dikkat çekti.

“ADAYIN YEREL OLMASI FAYDA SAĞLAYACAKTIR”
Türkiye’de 9 Temmuz 2018 tarihinden itibaren yeni bir yönetim sisteminin uygulanmaya başlandığını ve bu sistemle birlikte bölgelerin yerel adaylar ile mecliste temsil edilme hakkının daha da önem kazandığını dile getiren Dolay, “Memleketi neresi olursa olsun Ankara da bölge halkının derdiyle dertlenecek, Ankara’da seçim bölgesi için elini taşın altına koyacak milletvekili olmalıdır. Bizde Ankaramız için oldukça önemli olan bu bölgeden seçilmiş milletvekili olmak için yola çıkmış bulunmaktayız. Aday adayı olduğumuz bölgeden yerel adaylara seçilebilecek yerlerden şans tanınırsa bölgemize siyasal fayda olarak, hem siyasi partiler bazında bölgemizden daha çok oy desteği olacak, hem de seçilecek adayların yerel olması halkın taleplerini yerine getirme ve siyasi sonuçlara daha hızlı ve sonuç odaklı ulaşılabilmesi bakımından fayda sağlayacaktır” şeklinde konuştu.

“AMACIMIZ, ANKARA’YA VE BÖLGEMİZE HİZMET ETMEK”
Bölgemizden aday adayı olanların özgüvenle hareket etmesi halinde milletvekili çıkarılacağına inandığını ifade eden Dolay, sözlerini şu şekilde sürdürdü: “Seçilen milletvekili de bölgesine ve bölge halkına hizmet ederek maksimum katlı sağlayacaktır. Bölge halkımız ve aday adayı olan tüm arkadaşlar özgüvenle hareket ettiği takdirde bu bölgeden bir veya birkaç milletvekili çıkaracağımıza inancım sonsuzdur. Amacımız Ankara’ya ve bölgemize hizmet etmek olacaktır. Bireysel olarak listelerde birinci sırada da olsak, sonuncu sırada da olsak, gayemiz listeye giren ve inşallah bölgemizden seçilecek diğer arkadaşlarımız ile birlikte bölgemize hizmet etmek olacaktır. Bundan sonra da bu anlayışla ve düşünce ile çalışmalarımızı sürdürmeye devam edeceğiz. Bütün aday adayı arkadaşlarıma çıktıkları bu yolda başarılar dilerim”

Milletvekili aday adayı Dolay: Bölgemizden bir veya birkaç milletvekili çıkarabiliriz