MHP’nin Seçim Bürosu Açıldı

featured
service
MHP’nin Akyurt İlçe Seçim Bürosu’nun açılışı AK Parti Ankara Milletvekili Emrullah İşler ve MHP Genel Başkan Yardımcısı Yaşar Yıldırım’ın katılımı ile gerçekleştirildi.
Seçim bürosunun açılışına AK Parti Akyurt İlçe Başkanı Kadir Gürbüz, MHP Akyurt İlçe Başkanı Fatih Arslan, Akyurt Belediye Başkanı Gültekin Ayantaş, Cumhur İttifakı Akyurt Belediye Başkan Adayı Hilal Ayık ile partililer katılım gösterdi.
“PARLAMENTODA ÇOĞUNLUĞU SAĞLADIK”
Açılışta konuşan AK Parti Ankara Milletvekili Emrullah İşler 31 Mart’ın zafer akşamı olacağını ve Akyurt’ta destan yazacaklarını söyledi. İşler, “31 Mart akşamı Allah nasip ederse Türkiye olarak yeniden sandık başında olacağız. Bu seçim her ne kadar bir yerel seçim olsa da taşıdığı anlam bakımından son derece önemli bir hale geldi. Bildiğimiz gibi Türkiye olarak 16 Nisan’da bir referandum yaptık ve sizlerin kararıyla Cumhurbaşkanlığı hükümet sistemine geçtik ve bu yeni sistemin ilk seçimini 24 Haziran’da yaptık. Sayın Cumhurbaşkanımızı %53 oy ile cumhurbaşkanı olarak seçtik. Aynı zamanda Cumhur İttifakını oluşturan AK Parti ve MHP olarak çok şükür parlamentoda çoğunluğu sağladık.
“CUMHUR İTTİFAKI ÜLKENİN BEKASI İÇİN KURULDU”
Bu seçime iki ittifak olarak gidiliyor. Bir yanda Cumhur İttifakı, ortaklarının herkes tarafından bilindiği bir ittifak, diğer tarafta ise CHP ve İyi Parti’nin oluşturduğu ama aynı zamanda gayri resmi ortakları olan diğer ittifak. Onun için bu karşı ittifakının resmi adı Millet İttifakı ama siz ona Zillet İttifakı diyorsunuz çünkü onların gizli ortakları var. 31 Mart akşamı çıkacak olan sonuç onları lehine olursa PKK sevinecek Kandil sevinecek, Pensilvanya sevinecek, FETÖ sevinecek, İsrail sevinecek, Amerika sevinecek. 31 Mart akşamı çıkan sonuç Cumhur İttifakı lehine olduğunda Bosna sevinecek, Filistin sevinecek, Keşmir sevinecek, İslam Dünyası sevinecek, Orta Asya sevinecek, bütün mazlum ve mağdur coğrafyalar sevinecek.” ifadelerini kullandı. İşler, Cumhur İttifakının 15 Temmuz gecesi oluştuğunu söyleyerek Cumhur İttifakının bu ülkenin bekası, ülkenin birliği, beraberliği ve gelişmesi için oluşturulduğunu sözlerine ekledi.
“BÜTÜN BELEDİYELERİ MHP’YE VERSENİZ NE OLUR?”
“Bu bir belediye seçimidir” diyenlerle “Bu bir beka seçimidir” diyenlerin seçime gittiğini söyleyen MHP Genel Başkan Yardımcısı Yaşar Yıldırım ise ‘Beka mı, belediye mi’ sorusu sorulduğundan ‘Beka cevabını verdiklerini söyledi. Yıldırım “Sayın Genel Başkanımız Devlet Bahçeli’ye sordular, ‘Beka mı, belediye mi?’ bin kerede beka cevabını verdik. Beka olmadan bütün belediyeleri MHP’ye verseniz ne olur. Beka olmadan bütün belediyeler AK Parti’nin olsa ne yazar. Memleket gittikten sonra, Suriye gibi olduktan sonra bütün partileri MHP’ye verselerdi ne olurdu, hiçbir şey. Şu an Suriye’de hiç kimse malına malım diyebiliyor mu, evine evim diyebiliyor mu? İşte böyle bir tartışma var. Güneyimizde 700 km.’lik bir sınırda iş makineleri ile siperler kazılıyor. PKK’ya Amerika’nın verdiği tankların, topların bütün namluları Türkiye’ye çevrilmiş. Bir şeyin fırsatını arıyorlar. Afrin’e, Celebrus’a girmeyin, Suriye bataklığında olmayın diyenler, Afrin Komutanının apoletlerini sökeceğim diyen CHP’nin sonuç almasını bekliyorlar. CHP sonuç alırsa, Suriye’den Türk ordusu çekilir, buraya biz bir terör devleti kurarız. Daha sonra Türkiye topraklarına da bu devletin uzantısını aynı noktaya getiririz düşüncesindeler” ifadelerini kullandı.
Konuşmaların ardından seçim bürosunun açılışı gerçekleştirildi.
MHP'nin Seçim Bürosu Açıldı 1 MHP'nin Seçim Bürosu Açıldı 2
MHP'nin Seçim Bürosu Açıldı 3
MHP’nin Seçim Bürosu Açıldı