MHP’den MASKİ’ye ziyaret

featured
service

MASKİ Genel Müdürü Burak Aslay, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İl Başkanı Murat Öner ve yönetimini makamında ağırladı.

MANİSA (İGFA)- Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürü Burak Aslay, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İl Başkanı Murat Öner, MHP Yönetim Kurulu Üyesi Cüneyt Tosuner ve Ülkü Ocakları Şehzadeler İlçe Başkanı Tolgahan Tanrısevsin’i makamında ağırladı. İnsan Kaynakları ve Eğitim Dairesi Başkanı Hayri Okkalı’nın da yer aldığı ziyarette MHP İl Başkanı Murat Öner, MASKİ Genel Müdürlüğünün çalışmalarını yakından takip ettiklerini ve başarılı çalışmalara imza attıklarına değinerek, Genel Müdür Burak Aslay’a Manisa’ya hizmet odaklı çalışmalarında başarılar diledi.

MHP İl Başkanı Murat Öner’in ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren MASKİ Genel Müdürü Burak Aslay ise, “Manisa Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Cengiz Ergün’ün vizyonu doğrultusunda Manisalıların yaşam kalitesini yükseltmek adına çalışmalarımızı en iyi şekilde sürdürmeye devam ediyoruz. Hizmet odaklı çalışmalarımız doğrultusunda Manisalılar hizmetin en iyisini hak ediyor. Bu nedenle mesai mefhumu gözetmeksizin çalışmalarımızı gece gündüz aralıksız sürdürüyoruz” diyerek MHP İl Başkanı Öner ve yönetimine ziyaretlerinden ötürü teşekkür dileklerini sundu.

MHP’den MASKİ’ye ziyaret