Meral Akşener: İstanbul’da da Türkiye’de de birinci olacağız

featured
service

Partisinin 100 bininci üye katılım programına katılan İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, karşılaşılan tüm zorluklara rağmen üye sayısının 100 bine ulaştığını belirterek, İstanbul’da da Türkiye’de de birinci parti olacaklarını söyledi.

İSTANBUL (İGFA) – İYİ Parti İstanbul’da 100 bin üyeye ulaşmasını “Omuz Omuza 100 bin” temasıyla Yenikapı Miting Alanı’nda düzenlenen organizasyonla kutladı.

Partisinin 100 Bininci Üye Katılım Programı’nda konuşan İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, 2017 yılında büyük fedakarlıklarla çıktığımız bu kutsal yolculukta, karşılaştığımız tüm zorluklara rağmen bugün; Türk insanının gösterdiği büyük teveccüh ile İstanbul’daki üye sayısının 100 bine ulaştığını söyledi.

“Kavga çıkarmak, kutuplaştırmak isteyecekler, iftiralarla pranga vurmaya çalışacaklar uymayacaksınız” diyerek partililerine seslenen Akşener, “Biz hedefe ayarlı top gibi seçimde birinci parti olmak için çalışacağız” dedi.

İYİ Parti’nin 25 Ekim 2017’de olamaz denileni yapmış, yapılamaz denileni başarmış iyi insanlar topluluğu olduğunu belirten Akşener, “İl teşkilatımız bir hedef koydu, dedi ki İstanbul’da 100 bin üyemiz olacak. Önce güldüler, Allahımıza şükür 100 bin üyeyi geçtik. İlçe, ilçe, il, il gezmeye karar verdik. Bir kayıkçı kavgasına dönmüş olan siyasette kavgaların eksik olmadığı ama dert bilinmediği için de çözümün üretilmediği Türkiye’yi değiştireceğiz dedik. 2,5 yıldır, gezdik dolaştık. Ülkenin acı hikâyelerini anlattık.  Kriz hikâyelerini de dinledik. Atanamayan öğretmenin, EYT’nin gece tencere kaynatamayan annenin, Gençlerin annelerinin, babalarının acılarına şahit olduk. Kamuoyunun bilgisine sunduk. Bugün dertler konuşuluyorsa bunun sebebi sizsiniz. Birlikte yaptığımız yoğun çalışmadır” diye konuştu.

Meral Akşener: İstanbul’da da Türkiye’de de birinci olacağız

Yorumlar kapalı.