Mendax gelişmiş yapay zeka sistemleriyle fark yaratıyor

featured
service

Mendax; uzun yıllardır siber güvenlik, yapay zeka, sosyal medya, dijitalleşme, sanat ve eğlence gibi alanlarda hizmet vermektedir. Mendax gelişmiş yapay zeka sistemleri yardımıyla hizmet verdiği alanlarda fark yaratmaya devam ediyor.

Mendax’a bağlı kar amacı gütmeyen yapay zeka ArGe platformu AI Exploration, gerçekleştirdikleri çalışmayla birlikte hücre bölünmesini yapay zekaya öğretmeyi başardığını duyurdu.

ERL Hücresel Otomat modeli, hücresel yenilenme yeteneği üzerine eğitildi. Hedef modele ulaşıldığında, bazı kısımları hasar gördü ve ağ, hedefi yeniden oluşturmak için yeniden eğitildi. Üretilen bu yapay zekâ modeli, hücresel yenilenmeyi başarılı bir şekilde gerçekleştiriyor!

Bu yapay zeka modeli, biyoloji ve ötesinde birçok uygulama ile gelecekteki çalışmalar için önemli bir araç olarak kullanılabilir. Rejenerasyonun evrimini ve kontrolünü anlamak ve bunu biyomedikal onarım için kullanmak için çıkarımlara ek olarak, biyomühendislik alanında da kullanılabilir. Model, tek hücreli kolektiflerin sentetik biyolojisinden yeni canlı makinelerin gerçek bir sentetik morfolojisine geçiş yaparken rejeneratif onarım gibi sistem düzeyindeki yetenekleri programlamak amacıyla stratejiler geliştirmek için kullanılabilir.

Mendax gelişmiş yapay zeka sistemleriyle fark yaratıyor 1
Mendax gelişmiş yapay zeka sistemleriyle fark yaratıyor