Memduh Büyükkılıç’tan amatör spora destek

featured
service

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Büyükşehir Belediyesi tarafından gerçekleştirilen Amatör Spor Kulüpleri Spor Malzemesi Dağıtım Töreni’ne katıldı. Başkan Büyükkılıç, 93 amatör spor kulübüne 282 bin 578 TL maliyeti olan bin 380 adet antrenman topu, 368 adet maç topu, bin 840 adet antrenman takımı, bin 840 adet antrenman yeleği ve bin 840 adet tekmelik dağıttı.

Mehmet UZEL (KAYSERİ İGFA)
Sümer Spor Kompleksi’nde gerçekleşen Amatör Spor Kulüpleri Spor Malzemesi Dağıtım Töreni’ne Başkan Büyükkılıç’ın yanı sıra Erciyes Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Çalış, MHP Kayseri İl Başkanı Adnan İncetoprak, AK Parti İl Başkan Yardımcısı Birol Düşüktaş ve parti yöneticileri, Özvatan Belediye Başkanı Halit Demir, İl Sağlık Müdürü Ali Ramazan Benli, AK Parti Kayseri Kadın Kolları Başkanı Emine Timuçin, Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Mutlu Önal, amatör sporcular ile yöneticileri katıldı.

“ÜZERİMİZE NE DÜŞÜYORSA YAPACAĞIZ”

 Başkan Büyükkılıç, “Bir doktor başkan olunca sağlık bizim olmazsa olmazımız. Kayseri’nin beslenme kültürü bağlamında ister istemez spor bu işin en büyük ilacı. Üstelik para istemeyen bir ilaç. Yürüyeceksiniz, hareket edeceksiniz, koşacaksınız. Bunun adı futbol olur, basketbol olur, voleybol olur, engelli dostlarımızın yaptığı çalışmalar olur, bunlar çeşitlendirilebilir, bizler de üzerimize ne düşüyorsa yapacağız” dedi. Konuşmasında “Amatör sporun yanında Kayseri’mizin markası olan Kayserispor’umuz var, onu da göz ardı edemeyiz, şehrimiz için büyük bir değer” diyen Başkan Büyükkılıç, bugün için 93 amatör spor kulübüne dağıtılmak üzere 282 bin 578 TL maliyeti olan bin 380 adet antrenman topu, 368 adet maç topu, bin 840 adet antrenman takımı, bin 840 adet antrenman yeleği ve bin 840 adet tekmelik sunmanın keyfini yaşadıklarını ifade etti.

 

Memduh Büyükkılıç’tan amatör spora destek