Memduh Büyükkılıç muhtarlarla buluştu

featured
service

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Kapuzbaşı Şelaleleri, Hacer Ormanı, Sultan Sazlığı ve Zamantı Vadisi gibi eşsiz değerleri bağrında barındıran Yahyalı ilçesinde 41 mahalle muhtarı ile buluştu, Yahyalı Otağı Meydan Kafe’nin açılışına katıldı ve 6 bin ton asfalt dökülen caddede yol yapım çalışmalarını yerinde inceledi.

Mehmet UZEL (KAYSERİ İGFA)
Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, bu kapsamda Yahyalı ilçesini ziyaret etti. Burada ilk olarak Yahyalı Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan Yahyalı Otağı Meydan Kafe’nin açılışına katılan Başkan Büyükkılıç, ilçe sakinlerinin sıcak ve samimi ilgisiyle karşılaştı. Büyükkılıç açılışta yaptığı konuşmada, “Her şeyden önce başta rahmetli Hacı Hasan Efendi olmak üzere tüm geçmişlerimizi rahmetle anarken, bizim adeta gönül insanı olarak belki yetişmemizde en büyük vesile olduğuna inandığımız Hacı Hasan Efendi’mizi bir kez daha burada anmaktan onur duyuyorum. Onun şahsında Yahyalı’mızın tüm gönül insanlarına minnet duyuyor, teşekkür ediyor, saygılarımı sunuyorum” dedi.

Açılışın ardından, 2021 yılında yapılan hizmetleri değerlendirmek, 2022 yılında da yapılacak projeleri masaya yatırmak amacıyla tüm ilçeleri tek tek ziyaret eden Başkan Büyükkılıç, bu kapsamda Yahyalı ilçesinde 41 mahalle muhtarı ile bir araya geldi. Toplantıda muhtarlara seslenen Başkan Büyükkılıç, “Biz sizler için varız. Bütün sevdamız, bütün kaygımız, insanlara hizmet etmektir. Ekibimizle birlikte sizlere hizmet etmek için, Sayın Cumhurbaşkanımızın deyimiyle ideolojik değil, hizmet belediyeciliği yapıyoruz. İnsanların hayırlısı hizmetkâr olandır” dedi.

Memduh Büyükkılıç muhtarlarla buluştu