Mehmet Savran’dan Nevşehirli sporcuya tebrik

featured
service

Nevşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Savran, Gençler Okullararası Türkiye Halter Şampiyonası’nda silkme de 163 kg kaldırarak Avrupa rekoru kıran Nevşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü sporcusu Yaşar Karaca’yı tebrik etti.

Mehmet UZEL (KAYSERİ İGFA)
Nevşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Savran, Isparta’da düzenlenen Gençler Okullararası Türkiye Halter Şampiyonası’na katılan Yaşar Karaca ve Antrenörü Burak Erdoğan’ı başkanlık makamında konuk etti. Ziyarette, koparmada 123 kg, silkmede 163 kg ve toplamda 286 kg kaldırarak Türkiye Şampiyonu olan Karaca ve antrenörünü tebrik eden Savran, Karaca’nın kırdığı Avrupa rekoru ile hem Nevşehir’i hem de tüm Türkiye’yi gururlandırdığını söyledi.

Nevşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü bünyesindeki Gençlik ve Spor Kulübüğ çatısı altında çeşitli branşlarda yüzlerce sporcunun spor yaptığını ve son dönemde önemli başarılara imza attıklarını ifade eden Savran, gençlerin başarılı sonuçlar almasının kendilerini mutlu edip gururlandırdığını söyledi.

Karaca ve antrenörünü dünya şampiyonası yolunda başarılar dileyen Savran, genç sporcuyu altın ile ödüllendirdi.

Yaşar Karaca ise; antrenmanlarına aralıksız devam ettiğini ve hedefinin Avrupa ve Dünya şampiyonluğu olduğunu belirterek kendisi gibi genç sporculara bu imkanı sağladığı ve her zaman verdikleri destekten dolayı Başkan Savran’a teşekkür etti.

Mehmet Savran’dan Nevşehirli sporcuya tebrik