Mavi Masa ile hayata tutundu

featured
service

Ak­yurt’ta iş­ye­ri­ne git­mek üzere iken bir sokak ke­di­si­ne çar­pan Akın De­mir­ci, An­ka­ra Bü­yük­şe­hir Be­le­di­ye­si 153 Mavi Masa’yı ara­ya­rak des­tek is­te­di. 1 saat içe­ri­sin­de ABB Sağ­lık İşleri Daire Baş­kan­lı­ğı’na bağlı ekip­ler hay­van am­bu­lan­sı ile ge­le­rek ke­di­yi te­da­vi al­tı­na aldı.

Ak­yurt’ta ke­di­ye çarp­ma­sı­nın ar­dın­dan ve­te­ri­ne­re gö­tü­re­rek te­da­vi­si­ni yap­tır­mak is­te­yen Akın De­mir­ci, il­çe­de­ki ve­te­ri­ner­ler­den olum­suz yanıt alın­ca ABB’nin Mavi Masa hat­tı­nı aradı. Yak­la­şık bir saat içe­ri­sin­de hay­van am­bu­lan­sı ile ke­di­nin gö­tü­rül­dü­ğü­nü söy­le­yen De­mir­ci, ya­pı­lan iş­lem­ler hak­kın­da bilgi ala­bil­me­le­ri için bir de te­le­fon nu­ma­ra­sı ve­ril­di­ği­ni dile ge­tir­di. Yak­la­şık 10 günün ar­dın­dan ABB ekip­le­ri­nin ke­di­yi ge­tir­di­ği­ni ve tes­lim al­dı­ğı­nı ifade eden De­mir­ci, “Seyir ha­lin­de iken ke­di­yi fark ede­me­dim, ne yazık ki çarp­tım, il­çe­de­ki ve­te­ri­ner­le­ri gez­dim ama bir­şey ya­pa­ma­ya­cak­la­rı­nı söy­le­di­ler, bende Mavi Masa’yı ara­dım. Çok hızlı bir şe­kil­de gel­di­ler ve ke­di­yi te­da­vi al­tı­na al­dı­lar” dedi.

BÜYÜKŞEHİR’E TEŞEKKÜR
ABB ve­te­ri­ner he­kim­le­ri ta­ra­fın­dan ame­li­ya­tı ya­pı­lan, fizik te­da­vi gören kedi daha sonra De­mir­ci’ye tes­lim edil­di. Çarp­tı­ğı ke­di­yi sa­hip­len­di­ği­ni söy­le­yen De­mir­ci, “Bir can­lı­ya zarar ver­mek ger­çek­ten çok kötü bir duygu. Hem baş­kan Man­sur Yavaş’a hem de bü­yük­şe­hir per­so­ne­li­ne te­şek­kür edi­yo­rum, ve­ri­len bu hiz­met tüm ça­lış­ma ar­ka­daş­la­rı­mı­zı da et­ki­le­di. Biz de ke­di­yi sa­hip­len­dik, şimdi iş­ye­ri­mi­zin ne­şe­si ha­li­ne geldi” diye ko­nuş­tu.

Mavi Masa ile hayata tutundu 1
Mavi Masa ile hayata tutundu