MASKİ’den 17 ilçeye ziyaret

featured
service

MASKİ İlçe Hizmetleri Dairesi Başkanı Serpil Çakır, Salihli merkez Cumhuriyet mahallesi muhtarı Nurşen Ercan’ı ziyaret etti. Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ün selamlarını ileten Çakır, Muhtar Ercan’ın istek ve taleplerini dinledi.

MANİSA (İGFA)- Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, il genelindeki mahalle ziyaretleriyle muhtarlar ve vatandaşlarla bir araya gelerek istek ve talepleri dinlemeye devam ediyor. Bu kapsamda İlçe Hizmetleri Dairesi Başkanı Serpil Çakır, Salihli merkez Cumhuriyet mahallesini ziyaret etti.

Ziyarette Çakır’a Büyükşehir Belediyesi Salihli Muhtarlık İşleri Şube Müdürü Orçun Abalı ve MASKİ İlçe Şefi Emin Dikici de eşlik etti. Mahalle Muhtarı Nurşen Ercan’a Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ün selamlarını ileten Daire Başkanı Çakır, il genelindeki çalışmaların takibi noktasında 17 ilçede de sık sık ziyaretler gerçekleştirerek muhtarlarla sürekli diyalog halinde olduklarını belirtti. Çakır, Başkan Ergün’ün hediyelerini de Muhtar Ercan’a takdim etti.

MASKİ’den 17 ilçeye ziyaret