MASKİ Köseali’ de mekanik sayaçları değiştirdi

featured
service

MASKİ Genel Müdürlüğü Abone İşleri Daire Başkanı Talip Akbaş, Salihli ilçesine bağlı Köseali Mahallesini ziyaret ederek, uzaktan okumalı mekanik sayaç montajlarını Mahalle Muhtarı Hüseyin Deniz ile birlikte inceledi.

MANİSA (İGFA)- Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, araç, zaman, kaynak tasarrufu sağlamak ve hizmet kalitesini artırmak gayesiyle; altyapısı yenilenen, program kapsamında olan köyden ve beldeden mahalleye dönüşen yerleşim yerlerinde bulunan abonelerin mevcut mekanik sayaçlarını uzaktan okumalı mekanik sayaçlar ile değiştirmeye başladı. Bu kapsamda Abone İşleri Daire Başkanı Talip Akbaş, Salihli ilçesine bağlı Köseali Mahallesini ziyaret ederek yürütülen çalışmaları yerinde inceledi. Akbaş’a, Şube Müdürlerinden Nedim Başer, MASKİ İlçe Şefi Emin Dikici ve teknik personel eşlik etti.

Abone İşleri Daire Başkanı Talip Akbaş, “Öncelikle 8,5 milyon TL’lik yatırımın Köseali Mahallemize hayırlı uğurlu olmasını diliyorum. Muhtarımız nezdinde tüm hemşerilerimizin hayırlı günlerde kullanmasını temenni ediyorum. Bu yatırımlar uzun soluklu yatırımlar. Sayın Başkanımızın kullandığı bir tabir var. ‘Gelecek seçimler için değil, gelecek nesiller için çalışıyoruz’ diye. Bu yatırımlar 50 yıllık, 60 yıllık yatırımlara tekabül ediyor” dedi.

MASKİ Köseali’ de mekanik sayaçları değiştirdi