MASKİ, hizmet içi eğitimlere devam ediyor

featured
service

MASKİ Genel Müdürlüğü Abone İşleri Daire Başkanı Talip Akbaş başkanlığında, Turgutlu ilçesinde görev yapan personele abonelik iş ve işlemleri ile ilgili hizmet içi eğitim verildi.

MANİSA (İGFA)- Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, vatandaş odaklı hizmetleriyle çalışmalarına devam ediyor. Bu kapsamda, Abone İşleri Daire Başkanı Talip Akbaş’ın başkanlığında Turgutlu ilçesinde personele eğitim verildi. Eğitimde;  Kaçak Su Şube Müdürü Bayram Fidanoğlu, Büyükşehir Belediyesi Muhtarlık İşleri Sorumlusu Necati Abalı, MASKİ İlçe Şefi Hüseyin Yelkenci ve teknik personel yer aldı. Abonelik iş ve işlemleri konusunda Abone İşleri Daire Başkanlığı bünyesindeki personele karşılaşabilecekleri sorunlar ve çözüm yöntemleri ile ilgili bilgilendirmede bulunuldu. 

Abone İşleri Daire Başkanı Talip Akbaş, “Kurum bünyesinde vatandaşla en çok görüşülen dairelerden biriyiz. Yaptığımız işlerin kusursuz yürümesi için personelimize belirli aralıklarla eğitimler veriyoruz. Amacımız hizmet kalitemizi hep en üst seviyede tutmak. Turgutlu programımız kapsamında hizmet binamızı da ziyaret ederek su tüketim bedeli üzerindeki KDV oranının yüzde 8’den yüzde 1’e indirilmesi sonrasında sahadaki yansımaları da değerlendirdik. Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Cengiz Ergün’ün liderliğinde vatandaşımıza en iyi hizmeti sunmak için çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

MASKİ, hizmet içi eğitimlere devam ediyor