Marketlerde fiyatlar raflara yansımaya başladı

featured
service

Dolar kurunun piyasalarda normale dönmesiyle birlikte marketlerde de fiyatlar raflar yansımaya başladı.

İSTANBUL (İGFA) –Üreticilerle yoğun görüşmeler yaptıklarını ifade eden Migros’tan yapılan yazılı açıklamada indirimlerin hızla rafa yansımaya başladığına dikkati çekildi.

Tüketicinin rahatlaması için girdi düşüşü beklemeden tedarik ettiğimiz meyve-sebzelerde kendi kaynaklarımızdan karşılanmak üzere, tüm meyve-sebzelerde bütün mağazalarımızda yüzde 10 indirim uygulunmaya başlandığı belirtilen açıklamada, “5 litrelik Migros Ayçiçekyağı 109 TL’ye inmiş olarak satılıyor. Ürünlere yenileri de eklenmektedir. Tüketicinin yoğun ilgi gösterdiği indirimli Doğadan Geleneksel Karadeniz Çayı 1 kg  29,90 TL, Migros Rize  Çay 1 kg 29,50 TL’den, Türk Şeker 5 kg 26,50 TL’den, Migros 5 Kg Şeker 34,90 TL’den satışa devam edilmektedir. Sinangil Un 2 Kg 16,90 TL’den, Tahsildaroğlu 500 gr Peynir 36,95 TL’den Migros Bal 19,95 TL ‘den, Selpak 24’lü Tuvalet Kağıdı 59,90 TL’den satılmaktadır” denildi.

İndirimlerde anahtar konumunda olan üreticilerin, kurlar düşüp stabil oldukça öngörünün daha da netleşeceği belirtilen açıklamada, “Üreticilerin yaptığı indirimlerin yanında ambalaj girdisi gibi maliyetlerde kontrol altına alınabilirse indirimler daha da etkinleşecektir” ifadelerine yer verildi.

Marketlerde fiyatlar raflara yansımaya başladı