Mardin’de 370 sporcuya malzeme desteği

featured
service
Mardin’de 370 sporcuya malzeme desteği 1

Mardin Büyükşehir Belediyesi sosyal sorumluluk projeleri kapsamında yaz spor okullarında ücretsiz kurs gören 370 sporcuya malzeme dağıtıldı.

Şehmus EDİS (MARDİN İGFA)
Mardin Büyükşehir Belediyesi, Sosyal Sorumluluk projesi kapsamında açtığı ücretsiz yaz spor okullarında eğitim gören sporculara spor malzemeleri desteğinde bulundu. Futbol, basketbol, voleybol ve masa tenisi dallarında eğitim gören 370 sporcuya spor malzemeleri düzenlenen törende verildi. Mardin Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Mahmut Demirtaş, Kamor Spor Tesislerinde düzenlenen törende malzemeleri sporculara vererek, onlarla sohbet etti.

Malzeme dağıtım töreninden sonra basına açıklama yapılan Vali Demirtaş, çocukların pandemi sürecinde sürekli evde kalmanın verdiği sıkıntısı yaşadıklarını söyledi. Demirtaş, “Çocuklarımız stres atmak istiyorlar. Yaz spor okullarında çocuklarımız sadece zaman geçirmiyor. Yeteneklerine göre farklı spor branşlarına onları yönlendiriyoruz, eğitiyoruz ve boş zamanlarını faydalı bir şekilde değerlendirmelerini sağlıyoruz. Yeteneklerine göre onlara profesyonel hocalarımızla destek oluyoruz” dedi.

Hedefim Milli takım kalecisi olmak

Büyükşehir belediyesinin açtığı futbol kursuna katılan ve hedefinin Galatasaray’ın başarılı file bekçisi Muslera gibi kaleci olmak istediğini belirten 10 yaşındaki Süleyman Edis ise, sayın valimize çok teşekkür ediyorum. Kurslara geliyorduk. Giyecek formamız bile yoktu. Sağ olsun sayın valimiz bize forma, kaleci eldiveni, şort ve çorap hediye etti. Çok çalışıp Kaleci Muzlara gibi başarı bir kaleci olup Milli formayı giymek istiyorum. ”diye konuştu

Mardin’de 370 sporcuya malzeme desteği