Manisa’nın dev adamları dolu dizgin

featured
service

Manisa Büyükşehir Belediyespor Basketbol Takımı, Türkiye Basketbol Ligi 9’uncu haftasında zirveyi yakından ilgilendiren mücadelede Bornova Belediye Karşıyaka’yı 83-77 mağlup ederek üst üste üçüncü galibiyetini aldı.

MANİSA (İGFA) –  Türkiye Basketbol Ligi’nde mücadele eden Manisa Büyükşehir Belediyespor Basketbol Takımı, 9’uncu hafta maçında evinde Bornova Belediye Karşıyaka’yı ağırladı.

Mücadelede ilk periyot başabaş bir oyuna sahne olurken skor 16-16 ile şekillendi. İkinci periyotta oyuna ağırlığını koyan yeşil-beyazlı ekibimiz ilk yarının son dakikalarında rakip hücumları durduramayınca fark kapandı ancak soyunma odasına 35-34 üstün gidildi.

İkinci yarıya hızlı başlayan temsilcimiz, hem boyalı alandan hem de dışardan bulduğu isabetlerle 61-56’lık üstünlükle final periyoduna gitti. Final periyodunda yıldız isim Sercan Topcu kritik isabetleri ile maçın kopmasında önemli rol oynadı. Mücadeleyi 23 asist ile tamamlayan temsilcimiz maçtan 83-77 galibiyetle ayrılarak evindeki galibiyet serisini sürdürdü. Berkay Sinirlioğlu bulduğu 15 sayı ile takımımızda en skorer isim olurken Andre Williamson 10 sayı, 13 ribaunt ile double-double yaptı. Diante Watkins 12 sayı, 7 asist, Tunahan Dikmen 9 sayı, 12 ribaunt, Sercan Topcu 10 sayı ile önemli katkı verdi.

Manisa’nın dev adamları dolu dizgin