Manisa’da üreticiye fidan yardımı

featured
service

Manisa Büyükşehir Belediyesi, Meyveciliği Geliştirme Projesi kapsamında yüzde 75 hibe destekli olarak Demirci ilçesinde 23 bin 750 meyve fidanını düzenlenen törenle üreticilere teslim etti.

MANİSA (İGFA)- Fidan töreninde konuşan Manisa Büyükşehir Belediyesi Başkanvekili Mehmet Güzgülü, geçmiş yıllarda yapılan desteklerle birlikte Demirci’de 64 binin üzerinde meyve fidanını üreticilere verdiklerini söyledi. Demirci Belediye Başkanı Selami Selçuk da üreticilere yapılan meyve fidanı desteği için Manisa Büyükşehir Belediyesi’ne teşekkür etti.

Demirci Ziraat Odası Yaş Meyve Alım Merkezinde düzenlenen törene Manisa Büyükşehir Belediyesi Başkanvekili Mehmet Güzgülü, Demirci Kaymakamı Adem Kaya, Demirci Belediye Başkanı Selami Selçuk, Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Ali Öztozlu, Başkan Danışmanları Azmi Açıkdil ve Nursel Ustamehmetoğlu, Kırsal Hizmetler Dairesi Başkanı Yılmaz Usta, Yol Yapım, Bakım ve Onarım Dairesi Başkanı Kurtuluş Kuruçay, Muhtarlık İşleri Dairesi Başkanı Ergün Aksoy, Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanı Fırat Özcan, İl Tarım Orman Müdür Vekili Melikşah Taşkın, MHP Demirci İlçe Başkanı Ümit Kanyılmaz, İlçe Tarım ve Orman Müdürü İslam Köse, Demirci Ziraat Odası Başkanı Mehmet Karakaya, Demirci Muhtarlar Derneği Başkanı Mustafa Çiftçi, Demirci Muhtarlık İşleri Şube Müdürü Gökhan Demir, Meclis Üyeleri, siyasi partilerin temsilcileri, sivil toplum kuruluşu temsilcileri, mahalle muhtarları ve üreticiler katıldı.

Törende konuşan Demirci Belediye Başkanı Selami Selçuk yaptı. Selçuk, “Büyükşehir Belediyemiz, İl Tarım Müdürlüğümüz, İlçe Tarım Müdürlüğümüz, Tarım ve Orman Bakanlığımız ve vatandaşlarımız salgın şartlarından dolayı tarıma olan desteğini daha da arttırdı. Devletimiz gereken kolaylıkları ve destekleri gösteriyor. Tarım ve Orman Bakanlığımız, Manisa Ovasında ne ekilmesi gerektiğini, neyin ziraatının yapılmasını gerektiğini belirtiyor. Bu tavsiyeler doğrultusunda da Büyükşehir Belediyemiz bu fidan dağıtım işine oldukça güç vererek dağıtım yapılacak. Üreticimize fidan desteği için teşekkür ediyorum” dedi.

 

Manisa’da üreticiye fidan yardımı