Manisa’da tüm ekipler fırtınaya hazır

featured
service

Manisa Büyükşehir Belediyesi ve MASKİ Genel Müdürlüğü, 10 Aralık ila 12 Aralık tarihleri arasında Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan sağanak yağış ve fırtına uyarısı sonrasında tüm ekipleri ile tüm hazırlıklarını yaptı.

MANİSA (İGFA)- Manisa Büyükşehir Belediyesi ile Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, il genelinde etkili olması beklenen yağışlı hava ve fırtına uyarısı sonrasında tüm saha ekipleri ile hazır bekliyor. 

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan açıklama sonrasında hazırlıklarını tamamlayan Büyükşehir ve MASKİ, 7/24 vatandaşın yaşayabileceği herhangi bir soruna karşı alarma geçmiş durumda bulunuyor. Büyükşehir Belediyesi bünyesinde İtfaiye, Kent Estetiği, Yol Yapım, Bakım ve Onarım, Fen İşleri ile Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlıkları, MAKOM bünyesinde toplanan Kanalizasyon, İçme Suyu, Elektrik Makine ve Malzeme İkmal ile Abone İşleri Dairesi Başkanlığı ekipleri görev için hazır bir şekilde bekleyerek gelen adreslere müdahale edecek.

Manisa’da tüm ekipler fırtınaya hazır