Manisa’da taşkın riskine karşı önlem

featured
service

MASKİ Genel Müdürlüğü, Manisa Merkez’de taşkın riskine karşı önlem almak için kanalizasyon ve yağmursuyu hatlarında temizlik çalışmalarına devam ediyor.

MANİSA (İGFA)- Kısa süre önce temizlenen kanalizasyon hatları ile yağmur suyu ızgaralarında tıkanıklığa sebep olan evsel atıklar, çalışma yapan ekipleri ve gören vatandaşları hayrete düşürdü. MASKİ Genel Müdürlüğü yetkilileri, vatandaşları kanalizasyon hatları ile yağmursuyu ızgaralarına çöp atmamaları konusunda uyardı.

Yetkililerden yapılan açıklamada, “Yağışlı havalarda taşkın yaşanmaması ve vatandaşlarımızın can ve mal güvenliğini sağlamak adına tüm ekiplerimiz mesai mefhumu gözetmeksizin kanalizasyon ve yağmursuyu hatlarında temizlik çalışmalarına devam ediyor. Yapılan çalışmalarda kısa süre önce temizlenen kanalizasyon hatları ile yağmursuyu ızgaralarının bilinçsiz şekilde atılan evsel atıklar nedeniyle tekrardan tıkandığı görüldü. Su taşkınlarının yaşanmaması için vatandaşlarımızdan çöplerini yollara değil, çöp konteynerlerine atmalarını istiyoruz” ifadelerine yer verildi.

 

Manisa’da taşkın riskine karşı önlem