Manisa’da tasarruflu su bilinci

featured
service

Manisa’da MASKİ Genel Müdürlüğü, Su Tasarrufu Eğitim Projesi kapsamında Sarıgöl ilçesine bağlı Çanakçı İlkokulu öğrencileriyle buluşarak, suyu bilinçli kullanmanın yöntemlerini anlattı.

MANİSA (İGFA) – Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, tükenen su kaynaklarının korunması amacıyla hayata geçirdiği projesiyle ilçelerdeki kırsal mahallelerdeki çocuklara da ulaşıyor.

Bilinçli su tüketimini teşvik hedefiyle yürütülen Su Tasarrufu Eğitim Projesi, son olarak Sarıgöl ilçesine bağlı Çanakçı İlkokulu’ndaki öğrencilerle buluştu.

Abone İşleri Daire Başkanı Talip Akbaş, su tasarrufu noktasında önemli bir projeye hayat verdiklerini belirterek, temiz su kaynaklarını korumanın herkesin en önemli görevi olduğunu belirterek, “Bugün buraya sizlere suyun önemini anlatmaya geldik. ‘Ağaç yaşken eğilir’ diye çok güzel bir atasözümüz var. Su kaynaklarının korunması için geleceğimizin teminatı olan evlatlarımızda bu konuda bir bilinç oluşturmak için çalışıyoruz. Su tasarrufu eğitimlerimiz ile özellikle ilkokul öğrencilerimize eğitimler veriyoruz” dedi.

Manisa’da tasarruflu su bilinci