Manisa’da Şehzadeler için imza atıldı

featured
service

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün ve Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, Şehzadeler ilçesinde yer alan 6 cadde ve bulvarın yenilenmesi ile Kuyumcuların Çarşısı’nın arka caddesindeki adaların sokak çalışmaları için işbirliği protokolü imzaladı.

MANİSA(İGFA)- Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik’i makamında konuk etti. Ziyarette Şehzadeler ilçesi için işbirliği protokolü imzalandı.

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, “Manisa Büyükşehir Belediyesi ve Şehzadeler Belediyesi işbirliği ile ortak bir protokol imza altına aldık. Bu protokolle Manisa’da Erler Caddesi, Dumlupınar Caddesi, Çarşı Bulvarı, Atatürk Bulvarı, Çimentepe Caddesi ve Avni Gemicioğlu Caddesi’nde yer alan parke taşlarının 12-13 senelik bir süreçten dolayı yıpranmış olmasından kaynaklı yeni imalatın yapılması söz konusu. Taş imalatları noktasında Büyükşehir Belediyesi, caddelerimizin aydınlatması noktasında da Şehzadeler Belediyesi çalışma yapacak” dedi. 

Manisa’da Şehzadeler için imza atıldı