Manisa’da İSG eğitimleri devam ediyor

featured
service

Manisa Büyükşehir Belediyesi Sağlık İşleri Dairesi Başkanlığı, Büyükşehir Belediyesi personellerine yönelik gerçekleştirdiği temel İSG eğitimleri ve Covid- 19 bilgilendirme ve farkındalık eğitimlerini sürdürüyor.

MANİSA (İGFA)- Manisa Büyükşehir Belediyesi Sağlık İşleri Dairesi Başkanlığı, çalışma esnasında karşılaşılabilecek olumsuzluklara karşı hazırlıklı olunması amacıyla gerçekleştirdiği temel İSG eğitimleri ve Covid-19 bilgilendirme ve farkındalık eğitimlerine devam ediyor. Sağlık İşleri Dairesi Başkanlığı’na bağlı İş Sağlığı ve Güvenliği Şube Müdürlüğü’nce düzenlenen eğitimlerde İş Güvenliği Uzmanları ve İşyeri Hekimleri tarafından iş sağlığı ve güvenliğinde risk değerlendirmenin tanımı ve önemi, risklerden korunma ilkeleri ve uygulanma süreçleri hakkında bilgiler aktarıldı. 

Büyükşehir Belediyesi bünyesinde iş kazalarının önlenmesine katkı sağlamayı hedeflediklerini dile getiren Sağlık İşleri Dairesi Başkanı Erhan İnce, “Düzenlediğimiz eğitimler ile çalışanlar açısından iş güvenliği bilinci artırılmış olacaktır. Eğitimin her şeyin başında geldiği düşüncesinden hareketle, belediyemizde karşılaşabilecek kazaların önüne geçeceğiz” dedi. 

Manisa’da İSG eğitimleri devam ediyor