Manisa’da ‘Adım Adım 2023, İl İl Anadolu’ programı düzenlendi

featured
service

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli öncülüğünde başlatılan ‘Adım Adım 2023-İl İl Anadolu Programı’nın Manisa buluşması gerçekleştirildi. Programda MHP Grup Başkanvekili Erkan Akçay, Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Milletvekili Ayşe Sibel Ersoy, MYK Üyeleri ve parti teşkilatları bir araya geldi.

MANİSA(İGFA)- MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli öncülüğünde başlatılan ‘Adım Adım 2023-İl İl Anadolu Programı’ kapsamında yoğun katılımlı kahvaltı programı düzenlendi.

 Muradiye Sosyal Tesislerinde düzenlenen programda konuşma yapan Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, “54 milyon liralık bir destek paketi açıkladık. KAYSÜ olarak bilinen Katı Atık Toplama ve Bertaraf bedellerinde önemli düzenlemeler yaptık. İlçe belediyelerimiz tarafından alınan katı atık toplama bedellerinin daha adaletli olması, kartlı sayaçlardaki gecikme zamlarının kaldırılması ve vatandaşların üretmedikleri çöpün ücretini vermemesi gibi 3 önemli konuyu Meclisimize taşıyarak hemşerilerimizin yüzünü güldürdük. 2022 yılı için eğer sabit ücret üzerinden katı atık toplama bedeli devam etseydi 62 Milyon TL ödeyecekti. Şu an yapılan çalışma ile bu miktar 30 milyon TL’ye düştü” dedi. 

Manisa’da ‘Adım Adım 2023, İl İl Anadolu’ programı düzenlendi