Manisa Salihli’de muhtar ziyaretleri yapıldı

featured
service

MASKİ İlçe Hizmetleri Dairesi Başkanı Serpil Çakır, Salihli ilçesine bağlı mahalle muhtarlarıyla bir araya geldi. Muhtarlara Manisa Büyükşehir Belediye Cengiz Ergün’ün selamlarını ileten Çakır, istek ve talepleri dinledi.

MANİSA (İGFA)- Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü İlçe Hizmetleri Dairesi Başkanı Serpil Çakır, Salihli ilçesinde mahalle muhtarlarıyla bir toplantı gerçekleştirdi. Toplantıda Büyükşehir Belediyesi Muhtarlık İşleri Şube Müdürü Orçun Abalı ve MASKİ İlçe Şefi Emin Dikici de yer aldı. 

Hizmetlerin takibi ve vatandaşların memnuniyeti için mahalle muhtarlarıyla iletişimi sıkı tuttuklarını belirten İlçe Hizmetleri Dairesi Başkanı Serpil Çakır, “Manisa Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Cengiz Ergün’ün Manisa’yı daha yaşanılabilir bir kent haline getirme vizyonu doğrultusunda il genelinde düzenli olarak muhtarlarımızla toplantılar gerçekleştiriyoruz” dedi.

 Mahalle muhtarları da yapılan çalışmalardan duydukları memnuniyeti dile getirerek Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’e teşekkürlerini iletti.

Manisa Salihli’de muhtar ziyaretleri yapıldı