Manisa Büyükşehir’den Turgutlu ve Salihli’ye iş güvenliği ziyareti

featured
service

Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Uğur Başkal, Turgutlu ve Salihli ilçelerini ziyaret ederek, Büyükşehir Belediyesi hizmet birimlerinde incelemelerde bulundu. Personellerle bir araya gelen Başkal, iş güvenliği noktasında uyarılarda bulundu, çalışma prensibinde önceliğin iş güvenliği olduğuna vurgu yaptı.

MANİSA İGFA- Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Uğur Başkal; Sağlık İşleri Dairesi Başkanlığı İSG Şube Müdürü Fulden Özdemir ve İSG uzmanları ile birlikte Turgutlu ve Salihli ilçelerini ziyaret etti. Manisa Büyükşehir Belediyesinin hizmet birimlerini gezen ve personellerle bir araya gelen Başkal, iş güvenliği ile ilgili personele bilgilendirmede bulundu. Yapılan işlerde önceliğin iş güvenliği olduğunu vurgulayan Başkal, “İş güvenliği uzmanlarımız ve işyeri hekimlerimiz ile aktif olarak yaptığımız saha ziyaretlerinde tespit ettiğimiz tehlike ve riskleri öncelikle kaynağında yok etmeye çalışıyoruz. Başkanımız Sayın Cengiz Ergün de bu konuya hassasiyetle yaklaşıyor. Çalışanlarımızın sağlığı ve iş güvenliği olmazsa olmazlarımız arasında” dedi.

TURGUTLU’DA ESNAFIN TEMSİLCİLERİYLE BULUŞTU 

Genel Sekreter Yardımcısı Uğur Başkal, Salihli Muhtarlık İşleri Şube Müdürlüğü görevine başlayan Mustafa Gün ve Turgutlu Muhtarlık İşleri Şube Müdürlüğüne atanan Necati Abalı’yı da ziyaret ederek, görevlerinin hayırlı olmasını diledi. Turgutlu Muhtarlık İşleri Şube Müdürlüğü ziyaretinde Manavlar Odası Başkanı Necati Gürkıvrak, Fırıncılar Odası Başkanı Şahin Ek ve Bakkallar Odası Başkanı Ergun Çolak ile bir araya gelen Başkal, esnafın temsilcileri ile görüş alışverişinde bulundu. Başkal, oda başkanlarına Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ün selamlarını iletti.

Manisa Büyükşehir’den Turgutlu ve Salihli’ye iş güvenliği ziyareti