Manisa BBSK şampiyonluğa kilitlendi

featured
service

Misli.com Türkiye Basketbol Ligi’nde doğrudan Basketbol Süper Ligi’ne (BSL) yükselmek için büyük avantaja sahip olan Manisa Büyükşehir Belediyespor Basketbol Takımı, 2 Mayıs Pazartesi günü saat 17.30’da karşılaşacağı Balıkesir BŞB maçının hazırlıklarını tamamladı.

MANİSA (İGFA) – Manisa Büyükşehir Belediyespor Basketbol Takımımız, 2 Mayıs Pazartesi günü saat 17.30’da Balıkesir BŞB ile karşı karşıya geleceği maçın hazırlıklarını tüm hafta sürdürdüğü antrenman programının ardından tamamlayarak maç saatini beklemeye başladı.

Yeşil-beyazlı takım Manisa şehri için büyük öneme sahip maçı kazanırsa sezonu çifte kupa ile tamamlayacak.

Başantrenör Ceyhun Cabadak yönetiminde sıkı bir antrenman programını geride bırakan Manisa BBSK’da tek hedef maçı kazanarak tüm şehre çifte bayram yaşatmak olacak.

Mücadele 2 Mayıs Pazartesi günü saat 17.30’da oynanacak.

Basketbol Şube Sorumlusu Bora Çaylan, teknik ve idari ekip ile oyuncuların tüm sezon büyük bir özveri ortaya koyarak çalıştıklarını ifade ederek, “Tüm camia olarak bu maça hazırız. Allah’ın izniyle maçımızı kazanarak çifte bayram yapacağımıza inanıyorum. Adım adım hedeflediğimiz noktaya geldik. Sonu şampiyonluk olacak inşallah” dedi.

Manisa BBSK şampiyonluğa kilitlendi