Manisa Akhisar’a 291 tonluk gübre desteği

featured
service

Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin üreticilere yönelik olarak hazırladığı 291 tonluk gübre desteği projesi kapsamında Akhisar ilçesindeki üreticilere gübreleri, düzenlenen törenle teslim edildi.

MANİSA (İGFA) – Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ün Manisa’daki tarımsal üretime destek olmak amacıyla açıkladığı 3 milyon 122 bin liralık destek paketi kapsamındaki 291 ton gübre üreticilere dağıtılmaya devam ediyor.

Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin yüzde 75 hibe desteği verdiği gübreler Akhisar ilçesinde düzenlenen törenle üreticilere teslim edildi. 25 ton gübrenin dağıtıldığı programa Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Ali Öztozlu, Kırsal Hizmetler Dairesi Başkanı Yılmaz Usta, Akhisar İlçe Tarım ve Orman Müdürü Ahmet Kılınç, şube müdürleri, meclis üyeleri, teknik personeller ile üreticiler katıldı. Akhisar Meyve ve Sebze Hali’nde düzenlenen törende müracaatta bulunan üreticilere gübreleri tek tek teslim edildi.

Yapılan gübre destekleriyle ilgili olarak üreticiler ve protokol üyeleri değerlendirmelerde bulunarak gübre desteği için Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’e ve emeği geçenlere teşekkürlerini iletti.

Manisa Akhisar’a 291 tonluk gübre desteği