Malatya’ya film festivali ziyareti

featured
service

Malatya Eski Valisi Ulvi Saran ile sanatçı Serdar Gökhan ve Yönetmen Nazif Tunç Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’ı makamında ziyaret ettiler

MALATYA (İGFA)- 10’uncu Malatya Film Festivali kapanış programına katılmak üzere gelen Malatya valiliği döneminde festivalin başlamasına destek veren Ulvi Saran ile birlikte festival kapsamında Malatya’da bulunan sanatçı Serdar Gökhan ve yönetmen Nazif Tunç, Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’ı ziyaret etti.

10. Malatya Uluslararası Film Festivali için Malatya’ya geldiğini ve bundan dolayı sevinçli olduğunu söyleyen Malatya eski Valisi Ulvi Saran, “ Film festivali Malatya’ya gelmemizde bir vesile oluyor. Malatya’yı kendi evimiz gibi görüyoruz. Kendimizi evimizde hissediyoruz. Film festivalleri, başlı başına birçok sanat dalını bünyesinde barındıran sanat olan sinemanın toplumda geniş çerçevede anlaşılması, algılanması, seyir zevkinin tadılması açısından çok büyük bir imkân ve araç. Bunun yanı sıra festivaller hangi ilde düzenleniyorsa ülkenin geneliyle olan sosyal ve kültürel alışverişi de artıran bir şey” dedi. 

Sinema sanatçısı Serdar Gökhan ise, “Bizler sanatçı olarak güzel Malatya’mızın tarihi misyonunu daha yukarılara taşımak için elimizden geleni yapmaya her zaman hazırız. Çünkü Malatya’nın tarihi bir geçmişi, önemi ve misyonu var” ifadelerini kullandı. 

Malatya’ya film festivali ziyareti