Malatya’dan ilaç yardımı

featured
service

Malatya Büyükşehir Belediyesi, Sağlık ve Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığı tarafından 32 farklı noktada toplanan ilaçlar, paydaşlardan İnsani Yardım Derneği (İHH) vasıtasıyla ihtiyaç sahiplerine ulaştırılıyor.

MALATYA (İGFA)- Malatya Büyükşehir Belediyesi tarafından ihtiyaç sahibi vatandaşlarla birlikte sınırlardaki ve savaş bölgelerindeki mazlum vatandaşlara ulaştırılmak üzere başlatılan ilaç toplama kampanyası devam ediyor. Büyükşehir Belediyesi tarafından bugüne kadar, 14 milyon liranın üzerinde parasal değeri olan 171 bin 878 kutu ilaç yardımı yapıldı.

14 bin 157 kutu ilacın toplanarak bugün itibariyle ihtiyaç sahibi vatandaşlara gönderileceğini ve ilaçların maddi değerinin ise 2.174.424 lira olduğunu ifade eden Sağlık Sosyal Hizmetler Daire Başkanı Adem Bedir Ergül, “Malatya’da 32 ayrı noktada topladığımız ilaçları, uzman eczacı teknisyenlerimizle ayrıştırarak vatandaşlarımıza kazandırıyoruz. Bugüne kadar 171 bin ilaç paketini halkımızın hizmetine sunduk. İHH derneği vasıtasıyla sınırlarda kamplarda yaşayan kardeşlerimizin hizmetine sunuyoruz. Bugüne kadar 14 milyon liraya tekâmül eden 171 bin ilaç paketinin dağıtımını gerçekleştirdik” dedi. 

Malatya’dan ilaç yardımı