Malatya’da YADES ile bakım hizmeti sürüyor

featured
service

Malatya Büyükşehir Belediyesi tarafından ‘YADES’ projesi kapsamında 65 yaş ve üzeri yaşlılardan bakıma ve yardıma muhtaç olanların sosyal entegrasyonunun sağlanmasına yönelik çalışmalar hızla devam ediyor.

MALATYA (İGFA) – Malatya Büyükşehir Belediyesi Sağlık ve Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığı tarafından ihtiyaç sahibi 65 yaş üzeri vatandaşlar ziyaret edilerek, eksiklikleri gideriliyor.
Malatya Büyükşehir Belediyesi Sağlık ve Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı bünyesinde hizmet vermekte olan Yaşlı Hizmetleri Birimi, Yaşlı Destek Programı çerçevesinde yürütmekte olduğu ‘Gönüller Bir Olsun’ Projesi kapsamında ihtiyaç sahibi yaşlılara yönelik destek ve yardımlarına devam ediyor.

Sağlık ve Sosyal Hizmetler Dairesi tarafından ihtiyaç sahibi yaşlı vatandaşlara yönelik olarak ‘Gönüller Bir Olsun’ projesi kapsamında 34 haneye toplam 36 adet ihtiyaç duyulan beyaz eşya yardımı yapıldı.

Yapılan yardımlar sırasında bir açıklama yapan Sağlık ve Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanı Adem Bedir Ergül, “Büyükşehir Belediyesi Sağlık ve Sosyal Hizmetler Dairesi olarak yaşlılarımızın evlerinde tadilat işlerini de yapmaktayız. Vefa Konaklarımızla yaşlılarımıza hizmet vermekteyiz. Vefa konaklarımız içerisinde kütüphanemiz, kuaförümüz ile yaşlılarımızın sohbet ettikleri şark köşeleri bulunmakta. Yaşlılarımıza daha iyi hizmet sunabilme adına Malatya Büyükşehir Belediyesi olarak her platformda çalışmalarımıza devam etmekteyiz. Bu çalışmalarımız sırasında bizlerden desteklerini esirgemeyen Büyükşehir Belediye Başkanımız Selahattin Gürkan’a yaşlılarımız adına teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Malatya’da YADES ile bakım hizmeti sürüyor