Malatya Pötürge’den DEVA yanıtı: “Saldırılar bizi yolumuzdan döndüremez”

featured
service

Malatya’da önceki günlerde silahlı saldırıya uğrayan DEVA Partisi Pütürge İlçe Başkanlığı’nı ziyaret eden Halkla İlişkiler Başkanı Mehmet Emin Ekmen, “Bu saldırıla bizi yolumuzdan döndüremez” dedi.

MALATYA (İGFA) – DEVA Partisi Halkla İlişkiler Başkanı Mehmet Emin Ekmen, Malatya’da geçtiğimiz günlerde silahlı saldırıya uğrayan DEVA Partisi Pütürge İlçe Başkanlığı’nı ziyaret etti.

Ekmen’e DEVA Partisi Genel Merkez Yönetim Kurulu üyeleri İbrahim Gezer ve Duygu Aydın Diri eşlik etti.

Pütürge İlçe Binası önünde basın açıklaması yapan Ekmen, şahsın yakalanıp, tutuklanarak cezaevine gönderildiğine dikkati çekti. Ekmen, soruşturma sürecindeki hassasiyetleri için başta Malatya Valisi, Pütürge Kaymakamı ve Emniyet Müdürü olmak üzere, savcı ve hakimlerimize teşekkür ederek, “Olayın aydınlatılmış olması, şahsın yakalanmış olması benzer bir olayın başka bir yere bir daha gerçekleşmemesi açısından önemlidir. Şahıs da suçunu itiraf etmiş ve partimizi hedef alarak saldırıda bulunduğunu kabul etmiştir” değerlendirmesinde bulundu.

“Türkiye’nin herhangi bir yerindeki DEVA Partili bir teşkilat mensubunu böyle bir saldırıyla korkutacaklarını, yıldıracaklarını zannedenlerin bunun hiçbir anlamının olmadığını bilmeleri gerekir” diyen Ekmen, “Bu, tam aksine DEVA Partisi kadrolarının sorumluluğunu, heyecanını ve cesaretini artırmıştır. Bu ve benzeri olayların sadece Pütürge’de değil, Türkiye’nin herhangi bir yerinde bir daha yaşanmaması için bir an önce bu iktidarı hükmetmekten uzaklaştırarak Türkiye’nin tam anlamıyla demokratik, çoğulcu, katılımcı, özgürlükçü bir ülkeye dönüşmesi için daha fazla çalışmamız gerektiğini hatırlatmıştır” diye konuştu.

Malatya Pötürge’den DEVA yanıtı: “Saldırılar bizi yolumuzdan döndüremez”