Malatya Karakavak’ta altyapı sorunu bitiyor

featured
service

Karakavak Mahallesi’nde devam eden altyapı çalışmalarını inceleyen MASKİ Genel Müdürü Mehmet Mert, 7/24 sahada olduklarını ifade ederek, “Karakavak’ın alt ve üstyapısı Büyükşehir’in güvencesindedir. Çalışmalar tamamlanınca mahallemizin sorunlarını bitirmiş olacağız” dedi.

MALATYA (İGFA)- Malatya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, merkez mahallelerde altyapı çalışmalarına devam ediyor. MASKİ Genel Müdürü Mehmet Mert, Yeşilyurt İlçesi Karakavak Mahallesi Danişment Gazi Bulvarı’nda devam eden yağmursuyu drenaj hattı ve kanalizasyon hattı çalışmalarını yerinde inceledi.

Çalışmalar hakkında bilgiler veren MASKİ Genel Müdürü Mehmet Mert, Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’ın talimatları doğrultusunda merkez ve kırsal mahallelerde altyapı ile ilgili çalışmaların aralıksız devam ettiğini aktardı. Merkez mahallelerde imara açılan yeni yerleşim yerlerinin altyapısını yaptıklarını kaydeden MASKİ Genel Müdürü Mert, “Karakavak eski bir mahallemiz. Burada yapılan imar ile eski yollarımızın yeri değişti. Bu bölgede yeni bir dönüşüm yaşanıyor. Yaklaşık 7 kilometre içme suyu hattı inşa etmiştik. Şimdi Kanalizasyon ve yağmursuyu hattı inşası yapıyoruz. MASKİ Genel Müdürlüğü olarak bu bölgenin içme suyu, kanalizasyon ve yağmursuyu hatlarını inşa edeceğiz. Çalışmalarımız tamamlanınca Yol Asfalt Daire Başkanlığımıza görevi devredeceğiz. Ve böylece Karakavak’ın altyapısını ve üstyapısını Büyükşehir güvencesi altına alacağız. Altyapı sağlam yapılırsa uzun yıllar boyunca üstyapı da sağlam kalıyor. Bu sebeple uzun yıllar dayanıklı sağlam altyapı inşa etmek için çok emek harcıyoruz. Ekip arkadaşlarımız 7 /24 esasıyla mesai mefhumu gözetmeksizin çalışıyorlar. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Malatya Karakavak’ta altyapı sorunu bitiyor