Malatya Fidancılar Sitesi’nde inceleme

featured
service

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Milletvekili Çalık ve İl Başkanı Koca Pazar esnaflarını ziyaret etti

MALATYA (İGFA)- Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, beraberinde AK Parti MKYK Üyesi Malatya Milletvekili Öznur Çalık ve AK Parti İl Başkanı İhsan Koca ile birlikte yapımı tamamlanan Fidancılar ve Peyzajcılar Sitesi’nde incelemelerde bulundu.

Türkiye’de örnek teşkil edecek bir şekilde düzenlenen ve alanında ilk olma özelliği taşıyan Fidancılar ve Peyzajcılar Sitesi tamamlandı. Malatya’da faaliyet gösteren fidancıların ve peyzajcıların bir arada olduğu sitede Başkan Gürkan, Milletvekili Çalık ve İl Başkanı Koca incelemelerde bulunarak esnaflarla bir araya geldi.

Fidancılar ve Peyzajcılar Sitesinin Türkiye’de site anlamında alanında ilk olduğunu söyleyen Fidancılar Kooperatif Başkanı Abuzer Yumrutepe, “Herkes beraberce buraya geldi ve çalışmalarını sürdürdü. Fide pazarı önemli bir konudur. Özellikle kayısı denildiğinde temel taşlardan birisi biz oluyoruz. Böyle bir sistemde biz daha kaliteli ve daha güzel fidanlar meydana getiririz. Bir arada olduğumuz için esnaf arkadaşlarımız arasında tatlı bir rekabetle daha güzel işleri kim yaparsa onun yaptığı fide daha satılır” dedi. 

Malatya Fidancılar Sitesi’nde inceleme