Malatya Esenbey Mahallesi’nde altyapı çalışması

featured
service

Akçadağ İlçesi Esenbey Mahalle Muhtarı Mehmet Sarpkaya, “Malatya Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Selahattin Gürkan’ın sayesinde mahallemizin 30 yıllık hayali gerçeğe dönüştü” dedi.

MALATYA İGFA- Malatya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, 2022 yılı yatırım programı kapsamında Akçadağ İlçesi Esenbey, Doğantepe ve Taşolar Mahallelerinin içme suyu ve kanalizasyon hattı çalışmalarına başladı. MASKİ Genel Müdür Yardımcısı Selahattin Kaya, Yatırım ve İnşaat Dairesi Başkanı Süleyman Şahin ve beraberindeki heyet bölgede yapılan çalışmaları yerinde inceledi.

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’ın sayesinde 30 yıllık hayalin gerçekleştiğini aktaran Akçadağ İlçesi Esenbey Mahalle Muhtarı Mehmet Sarpkaya, “30 yıllık hayalimizi sağ olsun Selahattin Başkan gerçekleştiriyor. Yer altına yapılan yatırımlar görülmez. Ama Selahattin Başkanımızın talimatları ile MASKİ Genel Müdürlüğü mahallemize çok büyük yatırım yapıyor. Başta Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Selahattin Gürkan olmak üzere emeği geçen herkese mahalle halkım ve kendi adıma teşekkür ediyorum” dedi.

Çalışmalar hakkında bilgiler veren MASKİ Genel Müdürlüğü Yatırım ve İnşaat Dairesi Başkanı Süleyman Şahin, “Proje kapsamında; Esenbey, Doğantepe ve Taşalor Mahallesi’ne içme suyu ve kanalizasyon hattı inşa edeceğiz. Yaklaşık iki bin kişilik nüfusa hizmet edecek projemizi Başkanımız Selahattin Gürkan’ın talimatlarıyla gerçekleştiriyoruz. Yapılacak çalışmaların şimdiden Esenbey, Doğantepe ve Taşalor Mahallesi’ne hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Malatya Esenbey Mahallesi’nde altyapı çalışması