Malatya Doğanşehir’den Cumhurbaşkanı Erdoğan’a tablo

featured
service

Malatya’nın Doğanşehir ilçesi Belediye Başkanı Durali Zelyurt, Ankara Kızılcahamam’da Belediye Başkanları İstişare ve Değerlendirme Toplantısı’nda, Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan ile görüştü.

ANKARA (İGFA) – Doğanşehir Belediye Başkanı Durali Zelyurt, Ankara Kızılcahamam’da düzenlenen belediye başkanları ile istişare toplantısının ikinci gününde Belediye Başkanlarına hitap eden Cumhurbaşkanı Erdoğan ile toplantı sonrası görüşerek, Doğanşehirlilerin selamını iletti.

Doğanşehir Belediye Başkanı Durali Zelyurt, “Cumhurbaşkanımız  ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ile yaptığımız görüşmede Rahmetli Vahap Küçük Başkanımız ile beraber olduğu tabloyu hediye ettim. Yeni Doğanşehir Hastanemiz hakkında bilgiler vererek Hastane açılışı için kendilerini ilçemize davet ettim. Cumhurbaşkanımıza Doğanşehirli hemşerilerimin selamını iletip Doğanşehir’imiz hakkında kısa bilgiler aktardım. Kendisi de tüm Doğanşehir halkına en içten selamlarını gönderdi. El ele, kol kola, gönül gönüle vererek çalışmaya ve bu millete hizmetkâr olmaya devam edeceğiz” diye konuştu.

Malatya Doğanşehir’den Cumhurbaşkanı Erdoğan’a tablo