Kuveyt Türk’e, ‘Yenilikçi Müşteri Etkileşimi ve Deneyimi’ ödülü

featured
service

Çevresel sürdürülebilirlik çalışmalarıyla öne çıkan Kuveyt Türk’ün, ‘Kâğıtsız Şube Bankacılığı’ programı, ödeme dünyasının köklü dergisi Payment Systems Magazine tarafından düzenlenen PSM Awards 2021’de, ‘Yenilikçi Müşteri Etkileşimi ve Deneyimi’ ödülünün sahibi oldu.

Finans ve teknoloji sektörünün gelişmesini hedefleyen yenilikçi ürün ve hizmetleri desteklemek, inovatif projeleri öne çıkararak iş modellerinin paylaşılmasını sağlamak amacıyla 2018 yılından bu yana düzenlenen PSM Awards, İstanbul’da dün gerçekleştirildi. 

Türkiye’nin öncü katılım finans kuruluşu Kuveyt Türk, ‘Kâğıtsız Şube Bankacılığı’ programıyla ‘Yenilikçi Müşteri Etkileşimi ve Deneyimi’ ödülüne layık görüldü. Kuveyt Türk’ün yüzde 100 iştiraki olan teknoloji şirketi Architecht ise mobil uygulamalar için basit ve güvenli doğrulama sağlayan, çok faktörlü kimlik doğrulama (MFA) çözümü ‘PowerFactor Saas Dönüşümü’ projesiyle yine ‘Yenilikçi Müşteri Etkileşimi ve Deneyimi’ kategorisinde ödülün sahibi oldu. Kuveyt Türk’e verilen ödül Strateji ve İnovasyon Grup Müdürü Dr. Selman Ortaköy’e, Architecht’e ise Genel Müdür Yardımcısı Ökkeş Emin Balçiçek’e takdim edildi. 

“Değerlerimizle büyüyoruz” anlayışıyla hareket eden Kuveyt Türk, Kâğıtsız Şube Bankacılığı programı kapsamında finansal süreçlerdeki kâğıt kullanımını azaltarak çevresel sürdürülebilirliğe katkı sağlamayı hedefliyor. Son on sekiz ayda 16 milyon mobil onay ve 1 milyon dijital imzanın gerçekleştirildiği program kapsamında 86 ton kâğıt tasarrufu sağlandı. Kağıtsız Şube Bankacılığı programı, mobil belge onaylama, tablette dijital imza ve dijital platformlardan belge ekleme gibi projeleri kapsıyor.    

Kuveyt Türk’e, ‘Yenilikçi Müşteri Etkileşimi ve Deneyimi’ ödülü