Kütahya’ya yenilenen kiosk ve âtıl alandan parka dönüşüm

featured
service

Kütahya Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim Işık, Akkent Mahallesinde Akıllı şehir uygulaması kapsamında yenilenen kiosk ve âtıl alandan parka dönüştürülen alanda incelemelerde bulundu.

KÜTAHYA (İGFA)- Akkent Mahallesine yenilenen kiosku mahalle muhtarı Bayram Ünal ile birlikte inceleyen Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim Işık, yeni kiosklarla birçok işlemin yapılabildiğini ifade etti. Başkan Işık; “Son dönemde şehrimize akıllı şehir uygulamaları kapsamında yapılan yaptığımız hizmetlerden birisi de su dolum, Kart 43 yükleme, su faturası ödeme, emlak ve çevre temizlik vergisi ödeme ve ayrıca şehir bilgilerini almak konusunda her türlü imkanın sunulduğu kiosklarımızı yerleştirdik. Akkent Mahallemizde de yer alan bu kiosksumuz mahallemize ve şehrimize hayırlı olsun. Mahalle muhtarlarımıza bu hizmetlere sahip çıktıkları için ve korudukları için teşekkür ediyorum” dedi.

Başkan Işık kioskları inceledikten sonra Akkent Mahallesinde yapımı tamamlanan parkı ve süs taşları ile oluşturulan Türk Bayrağını ziyaret etti. Başkan Işık; “Akkent Mahallemizde Park ve Bahçeler Müdürlüğümüz aracılığı ile mahallemize kazandırdığımız yeni park alanındayız” dedi. 

Kütahya’ya yenilenen kiosk ve âtıl alandan parka dönüşüm