Kütahya’dan Türkiye’ye örnek proje ‘İkamet Kart’

featured
service

Kütahya Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim Işık, İkamet Kart Projesi dağıtım töreninde projenin Türkiye’ye örnek bir proje olduğunu belirterek, şehir ile öğrencilerin projeyle bütünleşeceğini söyledi.

KÜTAHYA (İGFA) – Kütahya Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim Işık’ın vizyon projeleri arasında yer alan İkamet Kart Projesinde, ikametlerini Kütahya’ya aldıran 11 bin 500 öğrencinin sembolik kart dağıtım töreni, başkanlık makamında üniversite öğrencilerinin katılımı ile gerçekleştirildi.

11 BİN 500 ÖĞRENCİ İKAMET KART SAHİBİ OLDU

Bugüne kadar müracaatını yapan toplam 11 bin 500 öğrenci başta olmak üzere 18 Aralık 2021 tarihine kadar müracaatlarını yapan diğer öğrencilerin de aynı hakkı tanıyacak şekilde sürecin devam ettiğini ifade eden Başkan Işık, “Gerçekten hepsine ayrı ayrı teşekkürlerimi sunuyorum. Bu proje Türkiye’ye örnek bir projedir. Öğrencilerimizle şehrimizi kaynaştıracak, şehrimizdeki belediyemizin verdiği yerel hizmetlerden en kaliteli şekilde öğrencilerimizin faydalanmasını sağlayacak” dedi.

Proje kapsamında bugüne kadar olağanüstü çalışarak öğrencilere en kısa sürede kayıtlarını yapıp kartları vermek üzere emeklerini harcayan Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü personelinin tamamına ve ilgili başkan yardımcılarına ve destek olan belediye personeline ayrı ayrı teşekkür eden Başkan Işık, “Tarihler böyle yazılıyor, tarihler millete fedakârlıkta bulunup da hizmet edenlerle yazılıyor. Onun için bu hizmete katı sunan herkese şükranlarımı sunuyorum. Kamuoyuna da bu projeye destek olmalarını, özellikle ikametgâhlarını buraya alarak Kütahya’mızın evladı olan gençlerimize kendi evlatları gibi davranmalarını özellikle istirham ediyorum. Bu sayede bu şehir Kütahya Belediyesi olarak bir tarih yazdı” diye konuştu.

Kütahya’dan Türkiye’ye örnek proje ‘İkamet Kart’