Kütahya’da mezarlıklar düzenleniyor

featured
service

Kütahya Belediyesi, Destek Hizmetleri ve Fen İşleri Müdürlüğü iş birliğinde ekipler, mücavir alan sınırları içinde yer alan 7 mezarlıkta bakım ve onarım çalışması başlattı.

KÜTAHYA (İGFA)-  Şehir merkezinde yer alan Sultanbağı, Ahi Evran, Ahi Erbasan, Evliya Çelebi, Hıdırlık, Musalla ve Şehir mezarlıklarında vatandaşlarımızdan gelen talepler doğrultusunda, geniş kapsamlı bakım ve onarım çalışması başlatıldı.

Vatandaşlarımızdan gelen talepler doğrultusunda, mezarlıkların bağlı olduğu Destek Hizmetleri Müdürlüğü ve Fen İşleri Müdürlüğü ortak çalışma ile son on yılda yapılmayan bakım ve onarım çalışmasına imza atıyor. Mezarlıkların duvarları kapsamlı bakım ve onarım ile elden geçerken, yürüyüş yollarının tamamının yenilenmesinin yanı sıra, Evliya Çelebi Mezarlığı ve Şehir Mezarlığı içine tuvalet yapımına başlandı.

Yapılacak bakım, onarım ve yenileme çalışmaları ile mezarlıklarımızda Kütahyalı hemşehrilerimiz özellikle bayram günlerinde ve diğer günlerde yapacakları ziyaretlerini daha rahat bir şekilde yapabilecek.

Kütahya’da mezarlıklar düzenleniyor