Kuşadası sakinleri Kent Meydanı’na kavuşuyor

featured
service

Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel, mevcut belediye hizmet binasının bulunduğu alanda yaşama geçirilecek olan kent meydanı projesi ile ilgili olarak bölge esnafı ile bir araya geldi. Kuşadası’nı modern ve estetik bir kent meydanına kavuşturma konusunda kararlı olduklarını ifade eden Başkan Ömer Günel, projenin kente büyük değer katacağına dikkat çekti.

Bülent ESER (DİDİMA HABER)- Mevcut belediye hizmet binasının Aydın Büyükşehir Belediyesi tarafından Tariş arazisinde yapımı sürdürülmekte olan kültür merkezi binasına taşınmasının ardından başlayacak olan kent meydanı projesinin detayları ile ilgili olarak bölge esnafını bilgilendirmek amacıyla bir toplantı düzenleyen Başkan Ömer Günel, hiç kimsenin mağdur olmaması için gerekli desteğin sağlanacağını söyledi.

Aralık ayında başlanacak olan Kent Meydanı projesinde, bölge esnafının 30 Ocak tarihine kadar işyerlerini tahliye etmesi gerektiğini belirtildi. Kent meydanı projesinin Kuşadası’nın en önemli sorunlarından olan otopark sorununu da ortadan kaldıracağını ifade eden Başkan Ömer Günel “Kent Meydanı projemiz Trafik Sakinleştirme projemizin de tamamlayıcı adımı olacak” dedi. Toplantı, Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel’in projeyle ilgili esnaftan gelen soruları yanıtlamasının ardından sona erdi.

Kuşadası sakinleri Kent Meydanı’na kavuşuyor