Kruvaziyer Limanlar Birliği’ne Türk damgası

featured
service

Barselona’da yapılan ve İMEAK Deniz Ticaret Odası İzmir Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Öztürk’ün katıldığı MedCruise (Akdeniz Kruvaziyer Limanlar Birliği) Genel Kurulu’nda, 140 limanı temsil eden Medcruise Başkanlığı’na Galataport İstanbul Genel Müdür Yardımcısı Figen Ayan seçildi.

İSTANBUL (İGFA) – Kruvaziyer sektörünün deneyimli ismi Galataport İstanbul Genel Müdür Yardımcısı Figen Ayan, İspanya’nın Barselona şehrinde gerçekleşen MedCruise 59. Genel Kurulu’nda büyük başarı göstererek, başkanlığa seçildi. Ayan, 2021-2024 yılları arasında görev yapacak. Genel Kurul’da Global Ports Holding Doğu Akdeniz Limanlar Bölge Direktörü ve İMEAK Deniz Ticaret Odası İzmir Şubesi Yönetim Kurulu Üyesi Aziz Güngör de Yönetim Kurulu’na yeniden seçildi.

MedCruise Genel Kurulu’na İMEAK Deniz Ticaret Odası’nı temsilen katılan İMEAK Deniz Ticaret Odası İzmir Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Öztürk, Figen Ayan Başkanlığı’ndaki MedCruise yeni yönetimini tebrik etti. Başkan Öztürk, “Bir Türk’ün, bir Türk kadınının, güçlü bir uluslararası örgütün başına gelmesi, Türkiye için gurur verici olan büyük bir başarıdır” dedi. 

Kruvaziyer Limanlar Birliği’ne Türk damgası