Kocaeli’de öğrencilerden Kimya Üretim Tesisi’ne ziyaret

featured
service

Kocaeli’de Körfez Anadolu İlkokulu 4. Sınıf öğrencileri gerçekleştirdikleri teknik gezi ile Hereke Nuh Çimento Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Kimya Üretim Tesisini ziyaret ettiler.

KOCAELİ (İGFA) – “Bin Okul Projesi” çerçevesinde organize edilen gezide pandemiyle süreciyle birlikte meslek liselerinde hayat bulan üretim  sürecine ilişkin çalışmalar ilkokul öğrencilerine anlatıldı.

Hereke Nuh Çimento Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi bünyesinde üretimi yapılan dezenfektan, kolonya ve her türlü sıvı sabun gibi temizlik maddelerinin yanında son aylarda antibakteriyel iç cephe boyası, dış cephe boyası ve tavan boyası da üretildiği, piyasaya kaliteli ve uygun fiyata ürün satışı yapıldığı bilgisi verildi.

Anadolu İlkokulu Müdür Yardımcısı Kadir Ölmez teknik geziye katılan 25 öğrenciye okulun tüm alanlarını gezdirdi.

SIVI SABUN İMALATI GERÇEKLEŞTİRDİLER

Kimya Teknolojisi Alanı Üretim Tesisi’nde öğrenciler ve öğretmenler tarafından üretilen ürünler görüldükten sonra Kimya Teknolojisi Alan Şefi Muzaffer Oğuz, Laboratuvar ortamında öğrencilerle birlikte uygulama yaparak sıvı sabun imalatı gerçekleşirdiler.

Anadolu ilkokulu’nun 4. Sınıf öğrencileri beğeniyle takip ettikleri ziyaret sonrasında çok eğlenceli bir gün geçirdiklerini ifade ettiler.

Kocaeli'de öğrencilerden Kimya Üretim Tesisi'ne ziyaret 1

Kocaeli’de öğrencilerden Kimya Üretim Tesisi’ne ziyaret