Kocaeli’de geleceğin akademisyenlerine özel ilgi

featured
service

Kocaeli’de Büyükşehir Halk Kütüphanesi’ni ziyareti sırasında yüksek lisans ve doktora öğrencileriyle karşılaşan Başkan gençlerle sohbet etti

KOCAELİ (İGFA) – Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın, 28 Mart – 3 Nisan tarihleri arasında kutlanan Kütüphane Haftası nedeniyle geçtiğimiz yıl olduğu gibi bu yıl da Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Halk Kütüphanesi’nde kitap dostlarıyla buluştu.

Ziyareti sırasında Halk Kütüphanesi’ni kullanan ve akademik kariyerlerini yapan gençlere rastlayan Başkan Doç. Dr. Tahir Büyükakın, geleceğin akademisyenlerine özel ilgi gösterdi. Gençlerle tek tek ilgilenen ve isteklerini dinleyen Başkan, “Biz de üniversitede yüksek lisans yaparken, kütüphanelere giderdik. Burada sizleri görmek beni çok mutlu etti. Büyükşehir Belediyemizin Halk Kütüphanesi sizin gibi geleceğimizin teminatı olan gençlerimizindir dedi.

Aynı zamanda bir akademisyen olan Başkan Doç. Dr. Tahir Büyükakın, Büyükşehir Halk Kütüphanesi’nde rastladığı yüksek lisans ve doktora öğrencileriyle tek tek ilgilendi. Gençlere akademik alanlarıyla ilgili sorular soran Başkan Doç. Dr. Tahir Büyükakın, çeşitli kitap tavsiyelerinin yanı sıra çalışma metotları hakkında tavsiyelerde bulundu.

Kocaeli’de geleceğin akademisyenlerine özel ilgi