Kocaeli’de Balyanoz Koyu değer katacak

featured
service

Kocaeli ve İstanbul Anadolu Yakası’nın gözde eğlence merkezlerinden olacak Darıca Balyanoz Koyu Sahil Parkı’nda Büyükşehir Belediyesi’nin özverili çalışmaları sürüyor.

KOCAELİ (İGFA) – Darıca Balyanoz Koyu giriş kapısı ve korkuluk montajları tamamlandı. Kentsel donatı elemanlarının da konulduğu parkta güzel görüntüler ortaya çıkmaya başladı.

Bayramoğlu Sahil Parkı’nın hemen yanında inşa edilen Balyanoz Sahil Parkı içinde olan mescit, tuvalet ve deponun olacağı binanın inşası tamamlandı. Sahil parkına gelecek vatandaşların araçlarını park edeceği otoparkın asfalt serimi yapılarak, çizgileri çizildi. Yeşil alanda çimlendirme için tohum serpen Büyükşehir ekipleri, çocuk oyun gruplarını kurdu. Sahilde kurulan iskelelerin ahşap zemin kaplamaları bitirildi.

Balyanoz Koyu Sahil Düzenleme Projesi kapsamında sahil parkı içerisinde yer alacak olan basketbol sahasının zemini tamamlanarak çevre çitleri çekildi.

Ekipler yakın zamanda potaları koymaya hazırlanıyor.

İçerisinde her yaştan vatandaşın iyi vakit geçirebileceği Balyanoz Koyu’nda inşa edilen sahil parkı, bölgenin yeni cazibe merkezlerinden biri olacak.

Kocaeli’de Balyanoz Koyu değer katacak