Kocaeli ulaşıma kar-kış demiyor

featured
service

Kocaeli’de UlaşımPark tarafından kırsal mahallelerde gerçekleştirilen ulaşım hizmeti artan kış koşullarına rağmen aralıksız sürdürüyor.

KOCAELİ (İGFA) – Kırsal Mahallelerdeki ulaşım sorununu tümünden ortadan kaldıran KM hatları sayesinde en uç mahallelere dahi otobüs hattı tanımlanarak vatandaşların memnuniyeti sağlanıyor. Yoğun kar yağan bölgelerde de ulaşım sorunu yaşanmadan bu sayede devam ediliyor.

Toplamda 85 otobüsle gerçekleştirilen hizmet aralıksız devam ediyor. Ayda yaklaşık 13 bin sefer ve 410 bin km yol kat eden otobüsler vatandaşların ulaşımlarında büyük kolaylık sağlıyor. Kocaeli’nin birçok kırsal mahallesine giden otobüsler vatandaşlar tarafından kullanılıyor.

Kırsal mahallelerde ikamet eden vatandaşlara büyük kolaylık sağlayan otobüsler sayesinde vatandaşlar evlerine rahatlıkla ulaşım sağlıyor. En fazla kar yağışı alan bölgelerde çalışan KM18 hattı ile Kartepe – Sultaniye güzergahında vatandaşlar seyahatlerini gerçekleştiriyor. KM 26 ile Yuvacık -Serindere istikametinde, KM27 ile Yuvacık – Servetiye istikametinde yolculuk yapılabiliyor. KM57 ile ise Gölcük- Eriklitepe istikametinde muhteşem kar manzaralı bir yolculuk gerçekleşiyor.

 

Kocaeli ulaşıma kar-kış demiyor