Kocaeli KO-MEK gönülleri fethetti

featured
service

Kocaeli’de KO-MEK Yenikent Kurs Merkezi’nin yaş pasta kursiyerleri, doğum günü olan çocuklar için yaptıkları pastalarla aldıkları eğitime olan vefalarına da gösterdi .

KOCAELİ (İGFA) – Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Meslek ve Sanat Eğitimi Kursları (KO-MEK) alanında uzman usta öğreticileri ile birlikte 354 farklı branşta binlerce vatandaşa meslek ve sanat eğitimi kursu vermeye devam ediyor.

KO-MEK istihdama yönelik açmış olduğu kurslarla milli istihdam projesine destek olurken aynı zamanda uyguladığı sosyal sorumluluk projeleri ile de gönüllere taht kuruyor.

Alanında uzman usta öğreticiler tarafından verilen eğitimlerle meslek alanlarında kalifiye elaman açığını kapatan KO-MEK, yaş pasta yapım kursu ile geleceğin pastacılarını eğitiyor. Birbirinden maharetli ellerin hünerlerini gösterdiği Yenikent KO-MEK yaş pasta yapımı kursu kursiyerleri öğrendikleri bilginin karşılığını vermek için bir araya gelerek el emeği ile göz nuru ile birbirinden güzel pastalar hazırlayarak önceden belirledikleri çocuklara sürpriz yaptı.

KO-MEK vefası geleneğini yaşatan Yenikent KO-MEK yaş pasta yapım kursu kursiyerleri, hem çocukların yüzünü güldürmüş oldu, hem de bir anlamda aldıkları eğitimin vefasını gösterdi.

Kocaeli KO-MEK gönülleri fethetti