Kocaeli Karamürsel’in havasına ‘sentetik’ değişim

featured
service

Kocaeli’de gençleri spor ve sanatın çeşitli dallarıyla buluşturan Büyükşehir, yakın zamanda Karamürselli gençleri sentetik buz pateni ve skate park (kaykay pisti) sporuyla tanıştıracak.

KOCAELİ (İGFA) – ‘Spor kenti Kocaeli’ sloganından yola çıkarak sporun her türüne destek veren Büyükşehir, bu bağlamda Karamürsel ilçesine 375 metrekare alan üzerine sentetik buz pisti inşa etti. Aynı zamanda Kocaeli’nin ilk ve tek sentetik buz pisti olma özelliğini taşıyacak tesis, Karamürsel Yarı Olimpik Yüzme Havuzunun hemen yanında Karamürselli gençlere hizmet vermek için gün sayıyor.

Bu doğrultuda pistin üst betonu atıldıktan sonra grafiti çalışması yapıldı. Park ve Bahçeler Daire Başkanlığı’nın peyzaj işlemleri ise devam ediyor. Sentetik buz pisti ve skate parkın tamamlanmasıyla Karamürsel’de gençler, iklim şartları gözetmeksizin paten sporunun keyfini doyasıya yaşayacak.

Bu arada çalışmalar kapsamında tesisin etrafı çocuk oyun grupları ve macera parkuru gibi alanlar ile zenginleştirildi. Çocuk oyun grubunun montajı yapıldı ve zemine de yere düşüldüğünde olası zararı minimuma indirmek için esnek malzeme serildi. Aynı şekilde macera parkurunun grup imalatı da tamamlandı.

Kocaeli Karamürsel’in havasına ‘sentetik’ değişim