Kocaeli İzmit’te Anne Taksi Uygulaması tam not aldı

featured
service

İzmit Belediyesinin Anne Taksi Uygulaması kapsamında yeni bebek sahibi olan ailelere puset ve bebek albümlerinin hediye edilmesi vatandaşlardan tam not aldı.

KOCAELİ (İGFA)- İzmit Belediyesi Sosyal Destek Hizmetleri Müdürlüğü yeni bebek sahibi olan ailelere İzmit Belediyesi’nin ve Başkan Av. Fatma Kaplan Hürriyet’in iyi dileklerini sunarak puset ve bebek albümleri armağan ediyor. Sosyal belediyecilik anlayışı ve toplum sağlığına yönelik çalışmalarına devam eden İzmit Belediyesi, ailelerin ihtiyaç duyduğu farklı bir projeye daha imza atarak Anne Taksi uygulamasını hayata geçirmişti. 

Sosyal Destek Hizmetleri Müdürlüğü bünyesinde ücretsiz olarak hizmet veren ‘Anne Taksi’, ekonomik durumu uygun olmayan ailelerde doğum yapan annelerin bebekleriyle birlikte hastaneden evine rahatça ve güvenle ulaşmasını sağlıyor. Bunun yanı sıra 0-2 yaş aralığında bebek sahibi olan annelere hastane randevularında da ulaşım desteği veriliyor. 

Anne Taksi hizmetinden faydalanmak isteyen vatandaşlar İzmit’te kadın doğum servisi olan Kocaeli Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi ile Alikahya Yerleşkesi Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi’ndeki kadın doğum servislerinin veya Tıbbi Sosyal Hizmet Birimi ile İzmit Belediyesi Sosyal Destek Hizmetleri Müdürlüğü ile iletişime geçerek randevu oluşturabiliyor.

 

Kocaeli İzmit’te Anne Taksi Uygulaması tam not aldı